Process Systems Romania este o companie romaneasca cu sediul in Cluj Napoca, infiintata in anul 1997. Obiectul principal de activitate este proiectarea si implementarea de sisteme informatice integrate de gestiune economica, pentru companii mici, mijlocii sau mari, nationale sau multinationale.

In ultimii ani, firma noastra a facut o analiza critica a unor sisteme informatice integrate de gestiune economica, a avantajelor si limitelor acestora. Rezultatul a fost proiectarea si realizarea unui software propriu, sub numele de IMage. Conceput intr-o arhitectura moderna, cu un grad mare de generalitate si abstractizare, IMage ofera managementului imaginea fidela a propriei companii.

Sistemul functioneaza atit in Intranet cit si in Internet. Viteza relativa de acces la date prin retea poate fi optimizata de catre fiecare utilizator in parte, printr-un mecanism de paginare.

Pentru a minimiza costurile, am hotarit ca procesul de implementare si configurare sa il facem intotdeauna noi. Desi oferim servicii de asistenta post implementare, modificarile necesare in timpul exploatarii curente pot fi facute si de catre utilizator, dupa o prealabila instruire.

Acum, o sa va intrebati, poate, daca produsul nostru nu este prea complicat pentru a fi folosit in compania dumneavoastra. Nimic mai departe de adevar. Noi oferim o solutie care pentru utilizatorul final este deosebit de simpla. Toata complexitatea este ascunsa in modulul de configurare. Acesta ofera posibilitati de adaptare la schimbarea regulilor afacerii sau la modificarile de legislatie intr-un mod natural, fara a fi nevoie neaparat de furnizarea altor versiuni de program.

IMage a fost gindit pentru a fi folosit in orice companie, inclusiv in companiile productive cu o tehnologie complexa, cu o varietate oricit de mare de produse si unde gestiunea stocurilor capata o importanta deosebita.

Desi IMage este un sistem integrat si a fost conceput pentru a functiona ca un intreg, componentele sale, adica Contabilitate si Management Financiar, Personal si Salarizare, precum si Gestiunea Mijloacelor Fixe, pot fi livrate separat, cu posibilitatea integrarii lor in sistemele informatice existente la utilizator.

Process Systems Romania, prin experienta si profesionalismul specialistilor sai, va ofera o solutie completa si moderna pentru succesul afacerii dumneavoastra. Puterea sistemului IMage consta in capabilitatea sa de a oferi managementului analize relevante asupra situatiei curente si evolutiei companiei. Aceste analize pot fi standard, concepute de noi, sau flexibile, concepute ad hoc de catre utilizator.